mandag den 23. maj 2011

"You have nice blood vessels in the back of your eye"

Ovenstående blev sagt af vores couchsurfing host de sidste dage i Italien, og tager uden tvivl prisen for mærkeligste kompliment jeg nogensinde har modtaget. Hvis det da overhovedet kan karakteriseres som sådan en størrelse.

Nåmn. Jeg går rundt og lader som om jeg læser til eksamen. Ser frem til et glædeligt gensyn med Byron og gruer for at møde Austen igen. Er desuden blevet bedt om at "define my favorite schools of criticism". Så hvis nogen har lyst til at byde ind med mærkelige komplimenter de selv har modtaget, Austen-hate eller gode vitser modtages disse pixi-overspringshandlinger med kyshånd (altså, håndkys ville vel være mere korrekt, ikke? Er det ikke det man mener? At jeg synes du er sød, og kysser din hånd?).

På forhånd kys. Tænk lidt over den.

3 kommentarer:

 1. Min yndlingsvits er forfærdeligt grov, og jeg vil helst ikke hænges ud for at have fortalt den, men jeg gør det alligevel, for grov = sjov, det har bøllebob lært mig!

  Hvorfor synger Beyonce altid "to the left, to the left?"


  - because niggers aint got no rights!!

  SvarSlet
 2. Hahaha, den hørte jeg også for ikke så længe siden, grov men virkelig sjov.

  I forlængelse af det: Hvad er forskellen på en neger og en cykel?


  Cyklen løber ikke ud og spiller jazzmusik når man tager kæden af.

  SvarSlet
 3. håhå :D

  btw. jeg fandt engang en harlem digtsamling af Langston Hughes i genneren for 2 kroner. Siden jeg har læst den vil negere altid hedde "glatte sorte drenge"
  ahrmen, det ER da poesi så det smælder!

  SvarSlet