torsdag den 17. februar 2011

Indie S.O.S.

Okay, på mandag har en veninde fødselsdag. I fuldskab fik vi aftalt, at lave mixtapes til hinanden som fødselsdagsgave, og jeg fik mit højtideligt overrakt tirsdag. Nu skal jeg jo så selvfølgelig opfylde min del af aftalen, og dertil kunne jeg godt bruge lidt hjælp...

Som alle I web 2.0-hippe-kunstner-typer ved, er der regler for musik, frit citeret fra Stuff White People Like: "If you mention a band the other person has heard about, you lose". Jeg har derfor tænkt mig at holde mig nogenlunde til dansk musik - easy indie points til min konto. Men jeg er jo ikke engang særlig godt opdateret på den front... Så. Ja. Hvad er god, ny, dansk musik?

Damen kan godt lide Nick Cave, Leonard Cohen (generelt er hun glad for old man-music), Belle and Sebastian og den slags.

4 kommentarer:

 1. Hehe, kan du ikke bare tage det elektriske barometers liste? Nu er det godt nok ved at være mange år siden, jeg hørte det, men det plejede da at være rimelig indie.

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Tak for hjælpen!

  Haha, der burde sikkert være noget at finde hos det elektriske barometer... Er måske bare bange for at gå i den anden grøft og blive lidt FOR indie :P
  Agnes Obel var en god idé, det vil jeg lige se om jeg kan opdrive!

  SvarSlet
 3. "Mellemblond" eller "The Setting Son".

  OG mixtape ftw! Jeg har just færdiggjort mit - Minidisk-style...

  SvarSlet